AANGENAAM
Jan Douwes
Jan Douwes
'Het gaat om de inhoud, niet om de vorm'
Manon de Jonge
Manon de Jonge
'Kennis is één, slagvaardig en resultaatgericht handelen is twee.'
Sandra Schaapherder
Sandra Schaapherder
'Pick your fights'
Nynke de Witte
Nynke de Witte
'Persoonlijke betrokkenheid maakt vaak het verschil.'
Denise Spierings
Denise Spierings
'Heldere doelen, krachtige aanpak'


Douwes + Partners Advocaten
Prins Willem Alexanderlaan 400
7311 SZ APELDOORN

T: 055 - 5270510

Linkedin pagina Douwes + Partners Like Douwes + Partners op Facebook Volg Douwes + Partners op Twitter

HomeAdvocaten › Nynke de Witte

Nynke de Witte

Studie: Nederlands recht, Groningen
Afstudeerrichting: Civiel recht (2007)
Beëdigd: 2008
Rechtsgebieden: Personen- en familierecht, Mediation
E-mail dewitte@douwespartners.nl

Nynke de Witte studeerde in 2007 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar affiniteit met jeugd en gezinsstructuren heeft zij van de PABO meegekregen op tijdens haar studie rechten verder onderzocht. Haar keuze voor het Personen- en Familierecht was dan ook snel gemaakt.


Nynke heeft haar advocaatstage bij een middelgroot kantoor gelopen. Vervolgens is zij in Apeldoorn gaan werken, waar zij haar netwerk verder heeft uitgebouwd. Sinds 1 oktober 2017 is Nynke in dienst getreden bij Douwes + Partners Advocaten.


Nynke heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is lid van en regio-coördinator Apeldoorn/Zutphen bij de vFAS, de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars, en de MfN, Mediatorsfederatie Nederland.
Nynke houdt van een praktische aanpak in haar praktijk. Ze is zakelijk en grondig in haar adviezen naar de cliënt, te voeren procedures en mediations. 


Mediation is een route bij echtscheiding of andere geschillen, waarvan Nynke het altijd zeer bewonderenswaardig vindt van haar cliënten om deze stappen te nemen. Het vergt lef, zelfkennis, en de ‘gunfactor’ om mediaton tot een goed resultaat te laten komen. Het is prettig om mee te maken dat haar cliënten met een goed gevoel scheiden, ondanks dat het soms niet gewenst is.


In haar vrije tijd brengt Nynke haar tijd door met haar gezin en familie. Zij kookt graag en laat dan iedereen die wil hiervan meegenieten. Af en toe lekker op de bank met een film is ze ook wel voor te porren.


Deel deze informatie via:


‹ Terug